Even Voorstellen

De stichting Intocht Sinterklaas Beneden-Leeuwen wordt bestuurd door een aantal enthousiaste Leeuwenaren die het dorp, de kinderen en Sinterklaas een warm hart toedragen. Jaarlijks organiseren zij de intocht welke daags na de landelijke intocht plaatsvindt.

Beneden-Leeuwen in het Land van Maas en Waal, heeft door zijn ligging aan de Waal de mogelijkheid om Sint en zijn Pieten per boot aan te laten komen.

De organisatie van dit feest kost vele uren aan voorbereiding en dit alles gebeurt door onze medewerkers op vrijwillige basis. De enige beloning zijn de vele stralende gezichtjes van de kinderen. Naast de intocht organiseert de stichting ook “het Heerlijk Avondje van Sinterklaas”. Op dit feest kunnen de kinderen genieten van zang en dans.

Het bestuur wordt gevormd door: Hanne van Elk, Marlies van Kerkhof, Rianne Balvers, Marijn Wagemakers, Vincent de Jong, Tom van Kaauwen en Michel Alblas.

Natuurlijk kunnen zij niet zonder de medewerking van de ouders, de collecte inkomsten, Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen en de vele vrijwilligers; Bert Gerritsen, Lieke Megens, Hein van de Hurk, Ycke Thijssen, Dominique Tengnagel, Annemiek van Raaij, Joris van Dodewaard, Johan van de Akker, Yp Thijssen, Dorien van Kerkhof, Theo Scheeren, Maikel Peters, Emiel van der Wielen, Ivo van den Heuvel, Frans en Toos van Elk, Wim en Riek Balvers, Wim van Tiem, Hans Megens, Martijn de Munnik(Kapitein), Frank Tengnagel, Henk van Zwam, drinkwaterboot Leeuwen, Rogier, Riny van Bekkum, Frank Kleijn, Marit van Zuijlen, Stefanie Selissen, Marieke van Leeuwen, Theo van Rossum( fotograaf ), Tonnie van Swam, Dorpshuis de Rosmolen, Arda en Ruud Verhoeven, Activiteiten Commissie, Harmonie Koning Willem III, en iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage levert aan het feest.